ROBOT IDEJA j.d.o.o.

Mali Tabor 18

Hum na Sutli

091 517 0633

info@ideja-hr.com

© BRALKO.
Powered by Shopamine.
Postavke kolačića Moji podaci

Masažna stolica Elite 192

Korisnički kod: 439

Masažna stolica Elite 192

Korisnički kod: 439

Masažna stolica Elite 192 može se usporediti s najvećim i najboljim! Njezina prednost je što ne zauzima puno prostora, može se postaviti tik uz zid, jer se donji dio stolice fleksibilno prilagođava i kreće naprijed dok se vi pomičete natrag u potpuno ležeći položaj. Masažna stolica nove generacije temelji se na biomehanici, ergonomiji i obrascu fizioterapije. U kombinaciji s „nultom snagom, s nultim prostorom“ to se naziva zero gravity, s masažom u potpuno ležećem položaju, pomoću zakrivljene šine (S krivulja kralježnice), sa suvremenim fizičkim pristupom, s fokusiranjem na pojedinačnu točku i na cjelinu, s dvadeset i osam zračnih jastuka te s jednom zračnom pumpom, nevjerojatno je precizno dizajnirana i usredotočena na karakteristike ljudskog kostura. MNOGI GOVORE, DA TO ŠTO ONA ČINI NE MOŽE NI MASER !

Ako se odlučite kupiti ovaj model, jamčimo vam izvanredno iskustvo vrhunske masaže u vašem domu. Ako ste ikada iskusili udobnost business classe u zrakoplovu, taj osjećaj možete usporediti s iskustvom koje vam daje masaža na masažnoj stolici o kojoj čitate, Elite 192. OSJEĆAJ KAO DA JE SVE NA PRAVOM MJESTU odnosno OSJEĆAJ SAVRŠENSTVA!

 InStock
2.900,00 EUR
0%
2.900,00 EUR

Product details

Masažna stolica skriva pametne, mehaničke ruke za masažu koje sakupljaju podatke o krivulji na leđima (S krivulja), što znači da se masažna stolica savršeno prilagođava vašoj kralježnici. Ruke za masažu programirane su tako da imitiraju vještine profesionalnog masera za postizanje dvodimenzionalne stereo masaže. One oponašaju metodu profesionalnog masera izvodeći sljedeće tehnike: gnječenje, stiskanje, prevrtanje, pritiskanje, potiskivanje, držanje, ljuljanje i uvijanje. Maksimalni prostor rastezanja je 6,5 centimetara, a maksimalni kut rastezanja je 41 stupanj, tako da mehaničke ruke mogu učinkovito masirati vratne, prsne i lumbalne kralješke. Ova metoda osigurava da leđa imaju masažu ujednačene snage, usporedive s metodom koju koriste profesionalni maseri. Osim masaže, možete osjetiti i olakšanje umora.

Stolica za masažu Elite 192 nudi nevjerojatan RASPON LEĐNE MASAŽE

Pametne mehaničke ruke ugrađene u masažnu stolicu Elite 192 kreću se gore i dolje po vratu, ramenima, leđima i po struku. One automatski mogu prilagoditi krivulju ljudskog tijela, u rasponu do širine 21 centimetar, u vertikalnoj stazi do 135 centimetara, što znači potpunu pokrivenost cijelih leđa.

Masažna stolica također je nevjerojatno sposobna u prilagođavanju širine leđa

Krivulja u obliku slova „S“, koja podupire tijelo, kombinacija je strukture masaže leđa, u skladu s načelom ljudske ergonomije, tako da lako osigurava precizno postavljanje djelovanja. Širina se može podesiti od 6 do 21 centimetar u tri razine.

Jedan sam gumb može vam pružiti potpunu udobnost u vašem domu. Kao čarobni štapić, zamahneš i masaža započinje.

Masažna stolica Elite 192 dizajnirana je za različite figure i nudi ŠEST AUTOMATSKIH MASAŽNIH PROGRAMA:

 

PROGRAM ZA OPUŠTANJE

 

Pametan 2D masažni sustav kombinira profesionalne tehnike masaže sa stolicama za masažu kako bi se postigla višedimenzionalna i fokusirana masaža na problem (bol) i učinkovito pomaže u ublažavanju vašeg umora nakon napornog dana.

UNIVERZALNI PROGRAM

 

Znanstveno podržan 15-minutni program masaže koji može usmjeriti vašu masažu do kritične točke vašeg umora i time vam pružiti zdravstvene usluge za cijelo tijelo.

PROGRAM ZA VRAT I RAMENA

 

Udobna automatska masaža vrata i ramena pruža vam zadovoljstvo uživanja u masaži, a ujedno lako ublažava bolove u području vratnih kralježaka.

PROGRAM ZA UBLAŽAVANJE BOLI

 

Program koji je osmišljen za ublažavanje boli, a posebno za smanjenje ukočenosti mišića, na sličan način kao terapija “scraping”, isteže leđne mišiće, opušta mišiće i kosti i eliminira umor.

PROGRAM OSMIŠLJEN SPECIJALNO ZA MASAŽU U PODRUČJU LEĐA I STRUKA

 

Opuštajuća masaža na leđima i struku, za aktivne ligamente u lumbalnom i zdjeličnom području, opušta vaše mišiće i pruža vam sve užitke prekrasne masaže.

PROGRAM ZA STARIJE

 

Masaža s potpuno realnim pritiskom namijenjena je svim područjima tijela, praktički od peta do glave, posebno vašim rukama, sve do vrhova prstiju, pružit će vam neusporedivo iskustvo masaže cijelog tijela, a također će potpuno opustiti i vašu kožu.

 

Masažna stolica Elite 192 odlikuje se slijedećim činjenicama:

ZAHTJEVA VRLO MALO PROSTORA

 

Dizajnirana je tako da se pomoću samo jednog gumba kreće ravnomjerno i s jednim klizanjem naprijed . Stoga ovu stolicu za masažu možete ispružiti tako da je potpuno otvorena i samo 5 centimetara od zida. Kad se sjedalo pomakne naprijed, prilikom nagiba iskusit ćete osjećaj lebdenja.

TRAČNICA UKRIVLJENA U OBLIKU "SL"

 

U kombinaciji s ergonomijom ljudskog tijela i tehnologijom zakrivljene tračnice u obliku "SL", masažna udaljenost je 135 cm, što vam omogućava da uživate u osobnoj masaži od nogu do glave, istovremeno pomaže održavanju krivulje kralježaka ljudskog tijela u obliku slova "S", postiže opuštanje kralježnice i oslobađa napete mišiće.

MASAŽA U BESTEŽINSKOM POLOŽAJU

 

Kada započne režim bestežinskog načina, elevacijski kut dostiže između tijela i nogu 118 stupnjeva, pri čemu je položaj bedara i listova viši od položaja srca. Dobivate osjećaj kao da LEBDITE U ZRAKU! Težina svakog dijela tijela rasporedit će se na prosjek masažne stolice, tako da će u potpunosti osloboditi pritisak na tijelo. Tako ćete se naći u bestežinskom stanju i moći ćete uživati u opuštanju bez ikakvih ograničenja.

INFRACRVENO GRIJANJE LUMBALNOG PODRUČJA SA UGLJIKOVIM VLAKNIMA

 

Funkcija grijanja leđa, u temperaturnom rasponu od 40 °C do 50 °C, može ublažiti osjećaj hladnoće i bolove u vašim leđima. Infracrvena valna duljina koja se emitira podudara se s valnom duljinom ljudskog tijela, pa ljudske stanice mogu lako apsorbirati energiju koja aktivira i ubrzava metabolizam.

PODESIVI JASTUK ZA GLAVU

 

Troslojni jastuk, smješten u području tjemena i glave, slobodno se podesi u rasponu od 10 centimetara i prikladan je za različite visine tijela. Stražnji unutarnji jastuk, koji je pričvršćen na stražnji vanjski jastuk stolice s patentnim zatvaračem, povećava ili smanjuje snagu masaže na leđima i potreban je za ugodniju masažu. Ako želite jaču masažu, uklonite ovaj jastuk.

MEMORIJSKA FUNKCIJA

 

Individualne memorijske funkcije ispunit će vaše potrebe i potrebe članova vaše obitelji za posebno osmišljenim metodama masaže. Svaku od masažnih metoda i bilo koju kombinaciju masažnih funkcija po vašem izboru i po izboru vaših članova obitelji možete spremiti odgovarajućim tipkama. To znači da će vas vrsta masaže čekati pohranjena do sljedećeg puta.

MASTOIDNA GUASHA MASAŽA STOPA

 

Emulacijsku masažu s ručnim upravljanjem i naprednom tehnologijom valjaka može vam pružiti Guasha masaža, koju mogu svladati samo profesionalni maseri. Uz tečaje duljine 3 centimetra, s fokusom masaže na točku Yongquan na stopalima, pruža vam ili nježnu i umirujuću masažu ili postepeno jaču masažu, koja vam može donijeti izvanrednu udobnost i neviđen ugođaj. Reći ćete samo VAU!

ZRAČNI JASTUK ZA MASAŽU NOGU

 

Zračni jastuci raznih oblika u potpunosti se omotaju oko gležnjeva i listova. Metoda zračnog tlaka omogućuje stiskanje, pauzu i opuštanje stimulirajući Xuanzhong i Taixiter akupunkturne točke.

U SEBI UDRUŽUJE 28 ZRAČNIH JASTUKA

 

Inovativna funkcija jedne zračne pumpe je da može raditi sinkrono i kontinuirano, dajući pogonsku snagu za svih dvadeset i osam zračnih jastuka. Tako su stereo masaža u slobodno vrijeme i visoki tlak zračnog jastuka izuzetno precizni i s jedinstvenim pristupom kojim možete osigurati ugodnu osvježavajuću masažu. Osjećaj je takav kao da bi vas netko oko tijela nježno stiskao.

BESTUPANJSKO PRODULJIV NASLONJAČ ZA LISTOVE

 

Ovisno o različitim visinama tijela, okvir naslonjača za listove može se slobodno produžiti, a maksimalna produžena duljina može doseći i do 25 centimetara, tako da cijelo tijelo može primati masaže.

POVEZIVI NASLON ZA RUKE

 

Naslon za ruku može automatski skliznuti u skladu s nagibom ploče leđnog naslona. Ako je masažna stolica u stanju postavljenog djelovanja, korisnici mogu masirati ruku i struk u prirodnom držanju tijela.

PRIRUČNI DŽEP

 

Naslon za ruke dizajniran je tako da vam sa strane pruža zgodan džep za pohranu vašeg daljinskog upravljača.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta BRALKO

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

  1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
  2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
  3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.