ROBOT IDEJA j.d.o.o.

Mali Tabor 18

Hum na Sutli

091 517 0633

info@ideja-hr.com

© BRALKO.
Powered by Shopamine.
Postavke kolačića Moji podaci

Drugo ime za robotski sesalnik Platinum Aqua je DETEKTIV ZA NEČISTOČO

Predstavljajte si, da je petek popoldan. Domov ste prišli po napornem tednu in že takoj, ko stopite čez prag vidite delo. Niti se dobro ne preoblečete, že držite v rokah sesalec in si mislite, » Je to nagrada po delovnem tednu?«  »Sesanje?«

Če ste se našli v tem najpogostejšem opisu evropskih gospodinj, potem berete pravi članek. Predstavljamo vam DETEKTIVA ZA NEČISTOČO, robotski sesalnik Platinum Aqua, ki ne samo, da umazanijo vidi, tudi očisti jo na način, da tla SESA IN BRIŠE!  Platinum aqua ima "oči v obliki kamere". 

To v tehničnem vidiku pomeni, da ga usmerja 3D navigacija s kamero zaradi česar robotski sesalnik Platinum Aqua spada v sam vrh najnovejše robo tehnologije. »Vidi vse, ne preskoči ničesar in čisti tam, kjer mu dovolite.«

Govori slovensko in vam pove, kaj dela, kaj bo naredil ali vas opozoril na težavo. Najsodobnejšo programsko opremo za robota lahko posodabljate preko aplikacije in zato ne rabite biti računalniški inženir, posodabljanje je zelo enostavno. 

Če se vrnemo nazaj k detektivskemu delu, to v nadaljevanju pomeni, da robotski sesalnik s pomočjo kamere in navigacijskega sistema preslika vaš prostor in ga oblikuje v načrt. Nato aplikacija na telefonu pokaže celotno območje čiščenja (tloris prostora), vi pa čiščenje nastavite povsem po lastni izbiri. Na načrtu preprosto označite prostore, ki jih želite očistiti, obenem pa lahko, v kolikor je to potrebno, označite do 4 blokade, kamor sesalnika ne želite pošiljati, ker se mogoče na nekem delu nahaja igralni center otrok ali tam svoj prosti čas preživlja vaš hišni ljubljenček in ne želite, da ga robotski sesalnik zmoti. Če se baterija izprazni preden bi bil prostor očiščen, se bo robot vrnil na polnilno bazo, se napolnil in dokončal čiščenje od tam, kjer je nehal.

Robotski sesalnik Platinum Aqua, tako kot vsaka dobra gospodinja, prostor posesa, nato pa ga obriše z mokro krpo.

To mu omogočata dva zamenljiva zabojnika. Če želite prostor samo posesati, mu vstavite zabojnik za prah in smeti, če pa želite tudi mokro pobrisati, mu vstavite zabojnik, ki ima del prostora za vodo, del pa za sesanje prahu in smeti. Tako bo robot pred sabo sesal, za sabo pa mokro brisal. Elektronsko kontroliran 360 mili-literski vodni rezervoar z električno črpalko omogoča, da se voda dozira na krpo samo med gibanjem robota. Možna je količinska regulacija dotoka vode na krpo. V samo 80-120 minutah lahko robotski sesalnik Platinum Aqua očisti od 150 do 200 kvadratnih metrov površine, kar zagotovo v nekaterih hišah predstavlja tudi celotno nadstropje.

Če želite, da se vaši petki spremenijo v posedanje z najdražjimi na kavici, namesto, da jih zamenjate za družbo z ročnim sesalnikom, potem lahko zdaj kupite robotski sesalnik Platinum Aqua , kar 100€ ceneje.  Več o ponudbi in ceni berite TUKAJ.

 

 

Robotski sesalnik Platinum aqua Bralko

Pametni robot Platinum aqua

Pametni robot Platinum aqua - Najjači, najtiši i najniži robot za usisavanje.
VEČ O IZDELKU IN CENI

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta BRALKO

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

  1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
  2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
  3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.